För grönare städer – Veg Tech AB - Veg Tech söker produktionschef

Veg Tech söker produktionschef

För att stärka vår organisation söker vi en:

Produktionschef

Ledning – Utveckling - Planering

Produktionschef
Veg Tech har som vision att vara ledande inom tekniska vegetationslösningar och vara det föreskrivande ledets samt slutkundens förstahandsval. Investering i utökad odlingskapacitet har skett kontinuerligt, både i växthus och på friland.

I rollen som produktionschef förväntas man leda och driva produktionsarbetet med personalansvar samt upprätta och följa upp odlingsplaner samt utveckla och effektivisera verksamheten vidare. Till förfogande finns en intern odlingsspecialist utöver de två arbetsgrupperna som är i produktionen tillsammans med sina arbetsledare.

Veg Tech har en stark tillväxtstrategi med ett uttalat mål att öka omsättningen och som produktionschef blir du en nyckelperson i denna satsning. Din främsta uppgift som produktionschef är att planera och leda det dagliga arbetet tillsammans med dina arbetsledare. Dagliga arbetsuppgifter är att planera så att utgående leveranser sker i tid och nyodling sker i önskad takt samt fastställa leveranskvalitet och bedöma när en produkt anses klar för leverans. Leveransplanering görs i samarbete med företagets försäljnings- och entreprenadverksamhet.

Som produktionschef tar du initiativ till att utveckla och förbättra befintliga processer och arbetsmetoder för ökad effektivitet och säkerhet. Du har ansvar för att leda och initiera arbetsmiljöarbetet, upprätta utbildningsplaner och arbetsinstruktioner för medarbetarna. Du rapporterar direkt till VD samt är en del av företagets ledning.

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom odlingsfrågor. Du har minst tre års erfarenhet av personalledning och planering av produktion. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du behärskar också Officepaketet och har erfarenhet av att arbeta i något affärssystem.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av odling och odlingsproduktion alternativt har arbetat inom entreprenadbranschen med intresse för odlingsfrågor. Du kan också ha en logistikbakgrund med erfarenhet av att få till leveranser i en verksamhet med stora volymer. Det är viktigt att du är en engagerande och god ledare. Du gillar att ha många bollar i luften och är en problemlösare med ett prestigelöst förhållningssätt. Vi ser att du har båda fötterna på jorden och att du har en god praktisk/teknisk förståelse.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt arbete med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar. Din roll kommer att vara en avgörande del i företagets utveckling!

Har du frågor ta gärna en första konfidentiell kontakt med Daniel Thelaus vid Högström & Co Management AB som vi samarbetar med i denna rekrytering. Du når honom via 0470-70 56 30. Din ansökan, som behandlas konfidentiellt, sänder du snarast då urval sker löpande, dock senast den 5 november via www.hogstrom-co.se, Aktuella tjänster.

Välkommen med din ansökan!

Taggar:

Veg Tech

| Permalink | Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Lägg till en kommentar

Taggar