Anton började hos oss för snart tvÄ Är sedan och Àr utbildad byggnadsutformare frÄn Linnéuniversitet i VÀxjö. Med en ny hÀrlig energi började Anton pÄ huvudkontoret i Vislanda mitt i pandemin. Han Àr en av tre som arbetar inom kalkylering hos oss, frÀmst för Gröna tak och Gröna vajern. Att jobba som kalkylator hos oss innebÀr att finna den bÀsta lösningen för varje kundprojekt. Det krÀvs bÄde klurighet och kunnighet inom bland annat ritningslÀra, uppbyggnad och material.


Vad gjorde att du började pÄ Veg Tech?
Jag ville arbeta pÄ ett företag som Àr relevant för byggbranschens framtid. Veg Tech annonserade efter en kalkylator i Vislanda och företaget kÀndes spÀnnande, och nÀr jag fick möjligheten till anstÀllning sÄ tog jag den.


Vad Àr det bÀsta med att jobba pÄ Veg Tech?
Veg Tech Ă€r en flexibel modern arbetsplats och det uppskattar jag mycket. Jag fĂ„r ocksĂ„ möjlighet att samarbeta och utvecklas tillsammans med kollegor genom olika projekt. Jag gillar att ”nörda” ner mig med att granska ritningar och förfrĂ„gningsunderlag, det kĂ€nns extra bra att kunna överlĂ€mna offerter med produkter som faktiskt bidrar till en grönare vĂ€rld för kommande generationer.


NÄgot jag lÀrt mig
Det finns fler vÀxter Àn dagar i livet och hÀr lÀr jag mig nÄgot nytt varje dag.


Fem snabba:
Sedumtak eller BIOTOPTAK
PADEL eller Innebandy
Kreativ eller ANALYTISK
JOBBA HEMMA eller Kontoret
Baka eller LAGA MAT

Tack för att vi fick möta dig!