Christina började för 29 Är sedan och Àr den som varit lÀngst pÄ Veg Tech. Christina Àr arbetsledare sedan mÄnga Är för produktionen i FagerÄs och har 100% koll pÄ alla Àngs- och vattenvÀxter. Vad de heter, hur de ser ut och hur man bÀst odlar dem. Med alla Är pÄ nacken Àr odlarkunskapen pÄ en hög nivÄ. Vi Àr tacksamma och glada att ha just dig Christina i företaget.


Vad gjorde att du började pÄ Veg Tech en gÄng i tiden?
– NĂ€r jag var yngre hade jag en dröm om att jobba med blommor och vĂ€xter. NĂ€r Veg Tech byggdes upp i FagerĂ„s i början av 90-talet sĂ„ blev jag erbjuden en anstĂ€llning hĂ€r. Det har passat mig mycket bra dĂ„ jag Ă€ven bor granne och har gĂ„ngavstĂ„nd till jobbet.


Vad Àr det bÀsta med att jobba pÄ Veg Tech?
Att vi odlar produkter som bidrar till en bÀttre miljö som gör vÄr vÀrld och natur vackrare och grönare.


5ïžâƒŁsnabba:

BLÅKLOCKA eller myskmalva

MARS eller oktober

Superstark eller SUPERSNABB

DANSBAND eller jazz

Gammalt eller NYTT


Tack för att vi fick möta dig!