Astrid Lindgrens näs, är den kära författarens barndomshem i Vimmerby. Här värnar och vårdar man miljöerna som Astrid växte upp i. Det är ett mycket vackert och kreativt arbete som ligger bakom de olika trädgårdsrummen och väl värt ett besök.

Veg Tech har levererat ängsmattor till en mycket speciell mur byggt av ved samt har flera träd förankrats med förankringssystemet Duckbill. Ett smidigt sätt att plantera träd utan trädstöd då förankringen sitter under mark. Ger ett färdigt intryck från första dagen.


Astrid Lindgrens barndomshem.


Mur gjord med ved och ängsmatta pryder ovansidan.

Karin Håkansson från Veg Tech och Kajsa Holst, projektchef trädgårdarna visade oss runt. Träden är förankrade med Duckbill.

Duckbill
Träd som är förankrat med Duckbill ger ett färdigt resultat direkt!

Astrid Lindgrens näs »

Duckbill »
Ängsmatta »