Det finns flera metoder att skära och bygga upp mönster med Veg Techs sedummattor. Just i dagarna har vi anlagt 1200 m² sedum på en ny ICA maxi butik i Gnista utanför Uppsala. På taket är ICA-loggan monterad med sedummattor. För att skapa den rätta formen har Veg Techs kantavslut böjts och använts. Det totala sedumtaket är på 3200 m².

Samtidigt som vi monterade sedumtaket på ICA så skar vi ut bokstäver för en tillfällig installation på Tyréns i Stockholm. Ordet HEJ! kommer att pryda en vägg vid ett kundevenemang. För att få snygg slutfinish på bokstäverna har vi haft hjälp av företaget WST från Vislanda som skär i olika material med vattenskärning. Se deras webbplats, www.wst.se

Sedummattor

Veg Techs vegetationsmattor kan även användas för att skapa mönster i form av ord och symboler till rondeller och infarter och skapa kullar och formationer i rabatter och på takträdgårdar.

Veg Techs sedummatta odlas enbart med biokol från 2021 »